• ÉLMÉNYEK ISKOLÁJA

Osztálykirándulás felsőfokon

A hétvégi személyiségfejlesztő és csapatépítő programunkat minden osztálynak ajánljuk, hogy olyat tapasztaljanak, amit az iskola falain belül soha: hegyi expedíciók, sziklamászás, ereszkedés, alacsony és magas kötélkerti tevékenységek, tutajépítés, menedékhelyépítés.

Célcsoport: V-VIII. és IX-XII. osztályok
Periódus: 3- 5 nap között (előzetes foglalással)
HelyszíOutward Bound Ifjúsági KözpontSzováta

A részvételi hozzájárulás napi 120-160 lej között változik, a választott helyszín és a tevékenységek függvényében. Tartalmazza a képzést, felszerelés bérét, szállást, teljes ellátást. Fontos tudni, hogy az Élmények Iskolája egy támogatott program, az olyan költségek mint az adminisztráció, felszerelések beszerzése és karbantartása, a humán erőforrás képzése, stb. más forrásokból támogatjuk.

Jelentkezés: csoportosan – minimális résztvevő szám 15 diák, vagy tanuló

Kötelező a tanári kíséret! Minden 10-ik résztvevő után 1 kísérőtanár 100%-os kedvezményben részesül!

Az “ÉLMÉNYEK ISKOLÁJA” a maradandó élményeken túl olyan készségeket és kompetenciákat fejleszt mint az önbizalom, tolerancia, kommunikáció, döntéshozatal, felelősségvállalás, kezdeményezőkészség, kitartás, együttműködés, csapatmunka.

A programjainkon használt tevékenységek: expedíció, kötélkerti elemek, sziklamászás, ereszkedés, menedékhelyépítés, tutajépítés, interaktív játékok és feladatok.

A következő programtípusok közül lehet választani:

Csapatépítés
Célja egymás jobb megismerése, összetartás erősítése, együttműködés fejlesztése, erős csapatszellem kialakítása. Főleg IX. osztályosoknak ajánljuk, vagy egyetemista csoportoknak, akik arra vágynak, hogy jobban megismerjék egymást és akik számára az “Élmények iskoláján” való részvétel egy nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy egy jó osztályközösségé formálódjanak. Ennél a programnál az egész osztályközösség részvételére számítunk.

Kommunikációfejlesztés
A csapatmunka titka a tagok közötti nyitott kommunikációban rejlik. Ennek a tanfolyamnak a célja a kommunikációs készségek fejlesztése: jó kifejezőkészség, vélemények megosztása, ötletek megbeszélése, az információk pontos közlése. Ez a tanfolyam segíthet abban, hogy jobban megértsd a többieket és jobban meg legyél értve mások által.

Projekt menedzsment
Ez a program arra tanít, hogy hogyan találd meg a legjobb megoldásokat azokra a kihívásokra, amelyekkel te és a csoportod szembesül. A hangsúly tehát a stratégia-kidolgozáson és annak gyakorlatba ültetésén van. Minden csoporttag aktív résztvevője kell legyen ennek a folyamatnak, mert csak így születhetnek kreatív és jó megoldások.

Vezetői készségek fejlesztése
Itt próbára teheted vezetői képességeidet, megismerkedhetsz a vezetés elméleti és gyakorlati alapjaival, vezetési stílusokkal.

Egyéb tudnivaló
A tanfolyamokon való részvételhez NEM SZÜKSÉGES OUTDOOR TAPASZTALAT!

Program koordinátor:

Barabás Tünde

tel: 0365-407 673
tel/fax: 0265-250 939
mobil: 0769-224 290
e-mail: info@outwardbound.ro

Rólunk mondják

Az Outward Bound programján azt tanultam, hogy mindig kitartóak legyünk, segítsük egymást mindenbe és ha csapatban dolgozunk figyeljünk egymásra.

13 éves résztvevő

A program során rájöttem, hogy mindenkinek vannak félelmei és nehéz pillanatai, ezért fontos, hogy támogassuk egymást mindenben.

10 éves résztvevő

Akartam, hogy más környezetben is együtt legyünk, és a játékok segítségvel közelebb kerüljünk egymáshoz. Ledöbbentem, mekkora pozitív változást hoztak ki az oktatók a csaptból.

résztvevő tanárnő

Ez a negyedik alkalom, hogy itt járunk és minden elképzelésünket felülmúlta ez a 3 nap. Tökéletes volt minden szempontból.

18 éves résztvevő

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!