PROGRAMJAINK

Amikor résztveszel a tanfolyamainkon, magad mögött hagyhatod a korlátaidat és a mindennapos feszülteségeket, azért, hogy belépj egy vendégszerető és pihentető környezetbe, amely bizalmat sugároz.

 A haszna egy Outward Bound élménynek az, hogy új erőt és távlatot ad amit az életed minden napjára kiterjeszthetsz.

Fedezd fel, egészítsd ki és érd el a teljes kapacitásodat!

Hagyd a múltat, éld meg a jelent és készülj fel a jövőre!

Fogadd el és oldd meg az ismeretlen, kihívó feladatokat is!

Szélesítsd ki határaidat!

Tanuld meg, hogy sokkal többet el tudsz érni, mint amire valaha is gondoltál!

ÉLMÉNYEK ISKOLÁJA

Osztálykirándulás felsőfokon! Személyiségfejlesztő és csapatépítő programunkat minden osztálynak ajánljuk, hogy olyat tapasztaljanak, amit az iskola falain belül soha: egy napos expedíció, sziklamászás, ereszkedés, kötélkerti élmények és menedékhelyépítés, tutaj építés.

ERDEI ISKOLA

Természetről, természetben! A gyermekek aktív részvétellel, közvetlen tapasztalatszerzés, megfigyelés útján jutnak a természettel kapcsolatos ismeretek birtokába, fedezhetik fel a természet értékeit. Kiegészítik az iskolában megszerzett tudást, észrevétlenül mélyülnek ismereteik és ébred fel bennük a felelősségtudat környezetük iránt.

 I-IV. osztályos diákok jelentkezését várjuk

ANGOL OUTDOOR NYELVTÁBOR

A program alapfokú angol nyelvismerettel rendelkező gyerekeknek szól, és célja, hogy a résztvevők játszva tanuljanak és gyakorolják az angol nyelvű kommunikációt. A tábort olyan kihívásokkal teli tevékenységekkel tesszük izgalmasabbá, amelyeken keresztül a résztvevők nyelvi kompetenciájának fejlesztésén túl a személyes fejlődésre is sor kerül.

3rd PATHFINDER – The advanced outdoor personal development training

Is an 8-day long intensive & immersive outdoor personal development training course for young adults, with focus on leadership. 

VADON ISKOLÁJA

A “Vadon Iskolája” azon csoportoknak szól, akik már részt vettek az “Élmények Iskoláján,” így haladóknak számítanak. A tanfolyam teljes ideje alatt a résztvevők a szabad ég alatt tehetik próbára magukat.

KALANDHÉT

A Kaland7-en a szellemi és fizikai határokat tágíthatják a résztvevők, olyan tevékenységek által, amelyek az önbizalmat, a másokba vetett bizalmat  és a szociális készségeket fejlesztik.

KENUTÚRA

Az Élmények Iskolája keretében vízi programokat ajánlunk azoknak, a már haladónak számító 13 éven felüli résztvevőinknek, akik újabb kihívásokra vágynak.

Advanced Training of Trainers Level 1

The main objective of the 10 day training is to form trainers focusing on experiential outdoor training techniques and to explore and share experience and build skills in the field of youth and adult education.

ÉLMÉNYEK AKADÉMIÁJA

Outdoor élménypedagógiai képzés tréning-szerű módszerekkel, a tapasztalati tanulás hatékonyságának és módszereinek megismerésére. Ez a tanári közösségek számára ajánlott képzés interaktív, a leggyakrabban használt módszereink: sok-sok játék, túra, szabadtéri foglalkozások, összetett csapatépítő tevékenységek.

TOT – HALADÓ OUTDOOR TRÉNERKÉPZŐ  TRÉNING

A haladó TOT azoknak szól, akik már elvégezték az alapfokú outdoor trénerképző tréninget, és bővíteni szeretnék tevékenységi palettájukat.
I. Tematikus szakmai képzés: Interaktív feladatmegoldó tevékenységek és kiiértékelési módszerek a csoportfoglalkozásokon
II. Tematikus szakmai képzés: kötéltechnika

SÍTÁBOR

Kitűnő alkalom sízést tanulni vágyó, mozgást igénylő gyerekek számára. Új barátok, ismerősök, hasonló korú gyerekek körében és a festői táj feledhetetlen élményt nyújt.

Rólunk mondják

Az Outward Bound programján azt tanultam, hogy mindig kitartóak legyünk, segítsük egymást mindenbe és ha csapatban dolgozunk figyeljünk egymásra.

13 éves résztvevő

A program során rájöttem, hogy mindenkinek vannak félelmei és nehéz pillanatai, ezért fontos, hogy támogassuk egymást mindenben.

10 éves résztvevő

Akartam, hogy más környezetben is együtt legyünk, és a játékok segítségvel közelebb kerüljünk egymáshoz. Ledöbbentem, mekkora pozitív változást hoztak ki az oktatók a csaptból.

résztvevő tanárnő

Ez a negyedik alkalom, hogy itt járunk és minden elképzelésünket felülmúlta ez a 3 nap. Tökéletes volt minden szempontból.

18 éves résztvevő

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!