Ha feliratkozik a DofE Awardra, vagy elindításáról érdeklődik, jó helyen jár: az Outward Bound Romania a legjobb élményt nyújtja a Bronz- és Ezüst szintek teljesítéséhez a Kaland Szakaszban.

Az Outward Bound élen jár a tapasztalati tanulás terén, főleg a nemszokványos és természetes környezetben nyújtott tevékenységekkel, az élménypedagógia és a kaland alapú tanulás világszinten elismert vezető szolgáltatója.

A DofE Award Adventurous Journey szolgáltatójaként együttműködési megállapodást kötöttünk a Duke of Edinburgh International Award Romaniával.

Ez a DofE Award Kaland Szakasz részeként, egy igazi kihívást jelent, személyes és önismereti szinten is, ám ugyanakkor a csapatoddal és a természettel való köteléket is erősíti.

E szakasz célja, hogy a résztvevőknek lehetőséget biztosítson a szélesebb körű környezet megismerésére, valamint az önbizalom, a csapatmunka és az egészség fejlesztésére. A résztvevőket a kényelmi zónájukon kívül, de biztonságos környezetben tartjuk, megfelelő képzés és felügyelet révén.

Az Outward Bound Romania programjai magas színvonalú és kockázatkezelési szabványoknak megfelelően, képzett és tapasztalt oktatók által kerülnek levezetésre. Csapatunk tagjai magasan képzett outdoor technikai és vezetői képességekkel, ugynakkor kreatív tehetségekkel rendelkező fiatalok, akik kimagasló programokat terveznek és facilitálnak.

Ha többet szeretne megtudni a DofE Awardról, látogasson el ide <<>>

Kapcsolattartó személy:

Szabadi Zsolt

mobil: 0740-457 665
e-mail: office@outdoortraining.ro