Dacă ești înscris(ă) sau interesat(ă) în derularea DofE Award, Outward Bound Romania îți va oferi cea mai bună experiență pentru a finaliza Nivelul Bronz și/sau Argint în Secțiunea Aventură.

Outward Bound este recunoscut ca lider mondial în furnizarea de programe și cursuri bazate pe învățarea prin aventură și educație experiențială în natură.

Având un acord de parteneriat cu Duke of Edinburgh’s International Award Romania, ca furnizori ai DofE Award Adventurous Journey, în Secțiunea Aventură, te provocăm la o expediție!

Dacă doriți să aflați mai multe despre accesul la DofE Award aici <<>>

Această călătorie va fi, de asemenea, o explorare a sinelui și bineînțeles, o provocare reală care te conectează cu echipa și cu natura.

Scopul acestei secțiuni este de a oferi participanților ocazia de a afla mai multe despre mediul înconjurător, precum și de a-și dezvolta încrederea în sine, munca în echipă și sănătatea. Participanții sunt scoși din zona lor de confort, dar se află într-un cadru sigur.

Cursurile Outward Bound sunt livrate cu standarde ridicate de calitate și managementul riscului. Trainerii noștri sunt instruiți și experimentați în facilitarea învățării prin aventură. Ei au abilități avansate de technică outdoor, leadership, dar și prin talent creativ, pentru a concepe și a furniza programele specifice, orientate către dezvoltarea participanților.

Contact:

Hováth-Kovács Ádám

mobil: 07469- 224-300

e-mail: office@outwardbound.ro