Partenerii noștrii:

Ce este OUTWARD BOUND PROFESSIONAL?

Outward Bound® Professional este departamentul organizației Outward Bound®Romania care lucrează cu firme și instituții.

Outward Bound® este o organizație non-profit specializată în educația experiențială. În primul rând ne ocupăm cu tineri –elevi, studenți, tineri dezavantajaţi, tineri cu dizabilități, șomeri, orfani, persoane care își caută locul în societate. Ne ocupăm și de formarea cadrelor didactice care vor să își lărgească orizonturile, astfel oferind un proces de învățare mai interesant și mai eficient pentru elevi.

Alegând serviciile Outward Bound® Professional sprijiniți implicit și programele de tineret ale organizației. Astfel creăm împreună posibilitatea mai multor tineri să-și dezvolte încrederea, simțul răspunderii, respectul de sine și răspunderea civilă.

METODA OUTWARD BOUND 
Lucrăm cu metoda pedagogiei experienţiale care este bazată pe învățare prin experiență. Programele suntinteractive, participanții sunt implicați activ în diferitele activități. Procesul este alcătuit din exerciții de rezolvare de probleme, activități indoor și outdoor, analiza acestora, scurte modele de teorii și procese de evaluare.

MISIUNE

Misiunea departamentului Outward Bound® Professional  este dezvoltarea resurselor umane și realizarea schimbărilor pozitive și de lungă durată în funcționarea companiilor și instituțiilor, prin activități indoor și outdoor pline de provocări, organizate în condiții de siguranță.

DE CE OUTWARD BOUND?
• Avem o experiență de mai mult de 30 de  ani în domeniul trainingurilor
• Trainingurile sunt adaptate la nevoile clientului
• Calitatea trainingurilor este recunoscută pe plan internațional din punct de vedere profesional. Respectăm standarde maxime de siguranță
Outward Bound® Romania este parte a celei  mai mari  rețele de organizații de traininguri din lume
• Trainigurile sunt organizate în locații neutre pentru clienți, ceea ce  ușurează discutarea și rezolvarea problemelor
• Pe parcursul unui training există posibilitatea de a dezvolta autocunoașterea, atitudinea, de a învăța modele noi de comportament, de a învăța metode noi de tehnici pentru rezolvarea problemelor, de a deprinde un mod de viaţă conştient şi eficient
• Metoda pedagogiei experiențiale, metoda cu care lucrăm, este o metodă foarte eficientă
• Prin programele noastre există posibilitatea de a participa la activități cu efect de lungă durată, util societăţii – activităţi cu scop de responsabilitate civică, cum ar fi plantarea de pomi
• Programele noastre sunt elaborate respectând principii ecologice de bază
• Alegând serviciile Outward Bound® Professional contribuiţi implicit la programele de tineret ale organizației Outward Bound® Romania. Outward Bound® Professional susține financiar menținerea programelor de tineret Outward Bound® Romania.