• Tabere pentru înscrieri individuale

PRIMII PAȘI ÎN NATURĂ

Copii vor avea parte de aventuri inedite, vor avea posibilitatea să exploreze, să creeze prietenii noi, să escaladeze o stâncă, își vor construi propriul catamaran! Vor învăța tehnici de bază de vâslire. Vor învăța despre cooperare și eficiență. Se vor îmbogăți cu noi abilități emoționale și sociale.

RECONECTAREA CU NATURĂ

La Outward Bound am creat programul “Reconectarea cu natura” pentru că ne dorim exact ceea ce dorești și tu: tineri responsabili, tineri care într-o zi vor deveni poate motoarele societății noastre și o vor duce către un viitor mai senin.

PATHFINDER

Prin deconectarea de la mediul online și reconectarea cu natura, vei porni într-o reală expediție în care vei învăța lucruri noi despre conștientizarea și folosirea resurselor individuale și a emoțiilor în situații neprevăzute.

TABĂRĂ OUTDOOR DE LIMBA ENGLEZĂ

Programul este destinat copiilor care posedă cunoștințe de bază de limba engleză, și are ca scop dezvoltarea competențelor lingvistice prin joacă, prin metode ale pedagogiei experiențiale. Tabăra este concepută astfel încât să dezvolte și abilitățile personale ale participanților prin activități provocatoare.

SĂPTĂMÂNA AVENTURII

În programul Săptămâna aventurii participanții vor avea posibilitatea pentru a-și extinde limitele proprii. În cadrul programelor se urmărește dezvoltarea cunoaşterii de sine, încrederea în sine şi în ceilalţi precum şi dezvoltarea altorcompetenţe individuale şi sociale.

TABĂRA DE SCHI

Ocazie perfectă pentru copii care iubesc să se mişte, doresc să înveţe să schieze. Ai şansă şi să faci noi prieteni, cunoştinţe şi peisajul pitoresc e cadrul perfect pentru toate acestea.