• SĂPTĂMÂNA AVENTURII

În “Săptămâna aventurii” participanții vor avea posibilitatea pentru a-și extinde limitele proprii. Programul urmărește dezvoltarea cunoașterii de sine, a încrederii în sine și în ceilalți, precum și dezvoltarea altor competente individuale și sociale.

Locația: Sovata

Grup tintă: copii cu vârste cuprinse între 13-15 ani

Pentru grupuri deja formate (elevi între 15-18 ani) contactați-ne pentru ofertă!

Obiective:

  • dezvoltarea personalităţii şi a încrederii în sine

  • dezvoltarea creativităţii, a simţului de responsabilitate şi a gândirii pozitive

  • trecerea peste limitele reale sau imaginare

  • cunoaşterea zonelor pitoreşti din ţară

  • educaţie ecologică

  • lucru în echipă şi posibilitatea de a lega noi prietenii

Principalele activităţi sunt: exerciţii interactive, expediţie de două zile cu canoe sau pe uscat cu o înnoptare sub cerul liber, căţărare pe stâncă, construire de plută, activităţi în grădina de corzi.

Activităţile se vor desfăşura în grupuri de 12 persoane.

Tabere cu înscrieri individuale:
Tabăra de engleză

Persoană de contact:

Barabás Tünde

mobil: 0769-224 290
e-mail: info@outwardbound.ro

Ce se spune despre noi

În timpul excursiei am avut parte de multe ocazii în care puteam să văd de ce sunt în stare. Am aflat că pot să vorbesc mai deschis cu oamenii, decât înainte. Îmi place să stau foarte mult cu colegii mei, am început să-i cunosc mai bine şi ei pe mine. Am reuşit să merg mult prin ploaie, chiar dacă nu mi-a plăcut atât de mult.

participant de 15 ani

Aţi ştiut să ascultaţi, nu aţi blamat, nu aţi criticat, aţi încurajat,nu aţi forţat pe nimeni, ne-aţi făcut să ne dămseama de grşeli şide capacităţile noastre singuri, nu aţi predat doar aţi indus anumite comportamente, atitudini. Aţi fost minunaţi!

participant cadrul didactic

Cu ocazia acestei tabere, am descoperit lucruri noi despre mine, cum ar fi abilitatea de a comunica cu ceilalți. Înainte, nu aveam curajul să vorbesc în fața unui public, să îmi exprim punctul de vedere atât de deschis şi pot spune că mi-am dezvoltat acum această abilitate.

participant de 13 ani

Din acest curs am învățat că absolut toata lumea se confruntă cu temeri sau cu momente grele, astfel încât toți trebuie sa ne susținem unii pe alții.

participant de 10 ani

Din momentul în care am ajuns la OUTWARD BOUND ROMANIA am știut, că voi afla lucruri noi despre mine. Am aflat că pot să preiau controlul în momente în care tot grupul se bazează pe mine. Deși mi-a fost extrem de frică să fiu “liderul” grupului, am reușit împreună cu colega mea, să citim harta și busola și să ajungem la destinație.

participant de 17 ani

Abonează-te la newsletter-ul nostru