• PROIECTE

Curs outdoor de perfecționare pentru lucrători de tineret - 2021

Scopul proiectului: a fost extinderea ofertelor de programe educative non formale de tip outdoor prin implicarea voluntarilor internaționali/naționali și a lucrătorilor de tineret din sectorul ONG   

There is more in you -proiect Capacity Building - 2021

Scopul proiectului este de a transfera conceptul de educație outdoor și de a împărtăși cele mai bune practici despre influențele pozitive ale metodei asupra tinerilor șomeri pentru lucrători de tineret.

Wild Mind - 2021

Obiectivul proiectului este să dezvolte reziliența în rândul celor 33 de tineri din 7 țări Europene proveniți din zone diferite (rural si urban) pe parcursul programului Schimbului Internațional de Tineret si a programelor naționale de follow-up.

Ce se spune despre noi

În timpul excursiei am avut parte de multe ocazii în care puteam să văd de ce sunt în stare. Am aflat că pot să vorbesc mai deschis cu oamenii, decât înainte. Îmi place să stau foarte mult cu colegii mei, am început să-i cunosc mai bine şi ei pe mine. Am reuşit să merg mult prin ploaie, chiar dacă nu mi-a plăcut atât de mult.

participant de 15 ani

Aţi ştiut să ascultaţi, nu aţi blamat, nu aţi criticat, aţi încurajat,nu aţi forţat pe nimeni, ne-aţi făcut să ne dămseama de grşeli şide capacităţile noastre singuri, nu aţi predat doar aţi indus anumite comportamente, atitudini. Aţi fost minunaţi!

participant cadrul didactic

Cu ocazia acestei tabere, am descoperit lucruri noi despre mine, cum ar fi abilitatea de a comunica cu ceilalți. Înainte, nu aveam curajul să vorbesc în fața unui public, să îmi exprim punctul de vedere atât de deschis şi pot spune că mi-am dezvoltat acum această abilitate.

participant de 13 ani

Din acest curs am învățat că absolut toata lumea se confruntă cu temeri sau cu momente grele, astfel încât toți trebuie sa ne susținem unii pe alții.

participant de 10 ani

Din momentul în care am ajuns la OUTWARD BOUND ROMANIA am știut, că voi afla lucruri noi despre mine. Am aflat că pot să preiau controlul în momente în care tot grupul se bazează pe mine. Deși mi-a fost extrem de frică să fiu “liderul” grupului, am reușit împreună cu colega mea, să citim harta și busola și să ajungem la destinație.

participant de 17 ani

Abonează-te la newsletter-ul nostru