• PROIECTE

DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR DE VIAȚĂ- 2022

Scopul proiectului este de a crește conexiunile interpersonale și de a dezvolta reziliența a 28 de tineri din 5 țări europene din diverse zone (rurale și urbane) prin acest program de 10 zile.

Hard Skill Training of Trainers - 2022

Elementele programului: activități de intercunoaștere, activități de team building, expediție de 3 zile în Munții Gurghiului, canotaj pe Lacul Bezid, cățărare pe stâncă, activități în grădina de corzi, evaluarea și managementul riscurilor, probleme de siguranță, planuri de acțiune pentru viitor

CONTACT MAKING SEMINAR- 2022

Elementele programului: activități de cunoaștere reciprocă, activități de team building, expediție, planificarea cursurilor de formare/schimb de tineri și lucrul prin cooperare eficientă.

Ce se spune despre noi

În timpul excursiei am avut parte de multe ocazii în care puteam să văd de ce sunt în stare. Am aflat că pot să vorbesc mai deschis cu oamenii, decât înainte. Îmi place să stau foarte mult cu colegii mei, am început să-i cunosc mai bine şi ei pe mine. Am reuşit să merg mult prin ploaie, chiar dacă nu mi-a plăcut atât de mult.

participant de 15 ani

Aţi ştiut să ascultaţi, nu aţi blamat, nu aţi criticat, aţi încurajat,nu aţi forţat pe nimeni, ne-aţi făcut să ne dămseama de grşeli şide capacităţile noastre singuri, nu aţi predat doar aţi indus anumite comportamente, atitudini. Aţi fost minunaţi!

participant cadrul didactic

Cu ocazia acestei tabere, am descoperit lucruri noi despre mine, cum ar fi abilitatea de a comunica cu ceilalți. Înainte, nu aveam curajul să vorbesc în fața unui public, să îmi exprim punctul de vedere atât de deschis şi pot spune că mi-am dezvoltat acum această abilitate.

participant de 13 ani

Din acest curs am învățat că absolut toata lumea se confruntă cu temeri sau cu momente grele, astfel încât toți trebuie sa ne susținem unii pe alții.

participant de 10 ani

Din momentul în care am ajuns la OUTWARD BOUND ROMANIA am știut, că voi afla lucruri noi despre mine. Am aflat că pot să preiau controlul în momente în care tot grupul se bazează pe mine. Deși mi-a fost extrem de frică să fiu “liderul” grupului, am reușit împreună cu colega mea, să citim harta și busola și să ajungem la destinație.

participant de 17 ani

Abonează-te la newsletter-ul nostru