• PROIECTE

Connection –Skills-Resilience- 2021

Scopul proiectului este dezvoltarea rezilienței la 24 de tineri din 5 țări europene din diverse zone (rurale si urbane) printr-un programul de 10 zile și programelor naționale de follow up.

Voluntarii pentru solidaritate- 2020

Scopul proiectului este dezvoltarea abilităților sociale (încrederea în sine, responsabilitate, luarea deciziilor, inteligența emoțională, comunicarea nevoilor personale) în rândul a 2000 de tineri dezavantajați din Transilvania cu vârste cuprinse între 8-18 ani. Acesta se va derula cu ajutorul a 130 de programe non formale pe o perioada de 18 luni, când vom coopera cu 8 tineri voluntari ESC (European Solidarity Corps) din străinătate având vârste cuprinse între 18-30 ani, care la rândul lor își vor dezvolta abilitatea de inițiere și spiritul antreprenorial.

Adventure and Learning-EVS project- 2019

Obiectivul proiectului este dezvoltarea la nivel personal și la nivel profesional ai cei 8 voluntari printr-un mediu internațional. Noi le- am oferim voluntarilor posibilitatea de a îmbunătăți cunoștințele practice în diferite profesii cu intenția de a devenii cetățeni mai active în comunitatea lor locală, iar o mai bună forță pe piața de muncă.

Ce se spune despre noi

În timpul excursiei am avut parte de multe ocazii în care puteam să văd de ce sunt în stare. Am aflat că pot să vorbesc mai deschis cu oamenii, decât înainte. Îmi place să stau foarte mult cu colegii mei, am început să-i cunosc mai bine şi ei pe mine. Am reuşit să merg mult prin ploaie, chiar dacă nu mi-a plăcut atât de mult.

participant de 15 ani

Aţi ştiut să ascultaţi, nu aţi blamat, nu aţi criticat, aţi încurajat,nu aţi forţat pe nimeni, ne-aţi făcut să ne dămseama de grşeli şide capacităţile noastre singuri, nu aţi predat doar aţi indus anumite comportamente, atitudini. Aţi fost minunaţi!

participant cadrul didactic

Cu ocazia acestei tabere, am descoperit lucruri noi despre mine, cum ar fi abilitatea de a comunica cu ceilalți. Înainte, nu aveam curajul să vorbesc în fața unui public, să îmi exprim punctul de vedere atât de deschis şi pot spune că mi-am dezvoltat acum această abilitate.

participant de 13 ani

Din acest curs am învățat că absolut toata lumea se confruntă cu temeri sau cu momente grele, astfel încât toți trebuie sa ne susținem unii pe alții.

participant de 10 ani

Din momentul în care am ajuns la OUTWARD BOUND ROMANIA am știut, că voi afla lucruri noi despre mine. Am aflat că pot să preiau controlul în momente în care tot grupul se bazează pe mine. Deși mi-a fost extrem de frică să fiu “liderul” grupului, am reușit împreună cu colega mea, să citim harta și busola și să ajungem la destinație.

participant de 17 ani

Abonează-te la newsletter-ul nostru