• PROJEKTJEINK

Adventure and Learning-EVS project - 2019

A projekt célja 6 fiatal személyes és szakmai fejlesztése egy nemzetközi környezetben a kétszer 12 hónapos önkéntes időszakban, megadva nekik a lehetőséget, hogy összegyűjtsenek minél több elméleti és gyakorlati tudást különböző munkaterületeken. Az önkéntesség befejeztével hatékonyabb munkaerővé és aktívabb állampolgárokká válnak saját közösségeikben.

Generation Europe - 2019

A teljes projekt a németországi IBB ifjúsági szervezet koordinálása alatt működi. A projekten belül létrehozott ifjúsági hálózat 30 partnerszervezetet ölel fel 15 különböző Európai országból. Nemzetközi szinten évente van egy-egy 10 napos ifjúsági csere a fiatalok számára, amelynek célja a fiatalok képzése az aktív állampolgárság tematikában és egymás támogatása.

Changemakers - 2019

A project fő célja az volt, hogy olyan ifjúsági munkások, trénerek számára adjon tanulási lehetőséget és felruházza őket egy elméleti és gyakorlati tevékenység és módszertani csomaggal, amely segíti a munkájuk kiterjesztését a hátrányos helyzetű fiatalokra is.

Rólunk mondják

Az Outward Bound programján azt tanultam, hogy mindig kitartóak legyünk, segítsük egymást mindenbe és ha csapatban dolgozunk figyeljünk egymásra.

13 éves résztvevő

A program során rájöttem, hogy mindenkinek vannak félelmei és nehéz pillanatai, ezért fontos, hogy támogassuk egymást mindenben.

10 éves résztvevő

Akartam, hogy más környezetben is együtt legyünk, és a játékok segítségvel közelebb kerüljünk egymáshoz. Ledöbbentem, mekkora pozitív változást hoztak ki az oktatók a csaptból.

résztvevő tanárnő

Ez a negyedik alkalom, hogy itt járunk és minden elképzelésünket felülmúlta ez a 3 nap. Tökéletes volt minden szempontból.

18 éves résztvevő

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!