• ISKOLÁK SZÁMÁRA

Az Outward Bound működik. Próbáld ki és meggyőződsz róla!

Itt  a természet az osztálytermed. A sziklák, patakok, erdők segédeszközök az erőd fejlesztésére és növelésére. Szembe kell nézned különböző fizikai kihívásokkal mint pl. a sziklamászás vagy a kajakozás de találkozhatsz más jellegű, szellemi és szociális kihívásokkal is, mint például a gondolatok és érzelmek megosztása a többiekkel, vagy megtanulni, hogy hogyan válhatsz egy csapat hatékony és együttműködő tagjává.

Amikor részt veszel a tanfolyamainkon, magad mögött hagyhatod a korlátaidat és a mindennapos feszülteségeket, azért, hogy belépj egy vendégszerető és pihentető környezetbe, amely bizalmat sugároz. A szakképzett oktatók biztosítják a személyes biztonságodat és a kedvező környezetet a felelősségvállaláshoz. Ahogy nő a saját erőnkben való bizalom, úgy fejlődik a jó döntéshozatal technikája egy csoporton belül.

A haszna egy Outward Bound élménynek az, hogy új erőt és távlatot ad, amit az életed minden napjára kiterjeszthetsz.

ERDEI ISKOLA

Természetről, természetben! A gyermekek aktív részvétellel, közvetlen tapasztalatszerzés, megfigyelés útján jutnak a természettel kapcsolatos ismeretek birtokába, fedezhetik fel a természet értékeit. Kiegészítik az iskolában megszerzett tudást, észrevétlenül mélyülnek ismereteik és ébred fel bennük a felelősségtudat környezetük iránt.

 I-IV. osztályos diákok jelentkezését várjuk

ÉLMÉNYEK ISKOLÁJA

Osztálykirándulás felsőfokon! Személyiségfejlesztő és csapatépítő programunkat minden osztálynak ajánljuk, hogy olyat tapasztaljanak, amit az iskola falain belül soha: egy napos expedíció, sziklamászás, ereszkedés, kötélkerti élmények és menedékhelyépítés, tutaj építés.

KENUTÚRA

Az Élmények Iskolája keretében vízi programokat ajánlunk azoknak, a már haladónak számító 13 éven felüli résztvevőinknek, akik újabb kihívásokra vágynak.

VADON ISKOLÁJA

A “Vadon Iskolája” azon csoportoknak szól, akik már részt vettek az “Élmények Iskoláján,” így haladóknak számítanak. A tanfolyam teljes ideje alatt a résztvevők a szabad ég alatt tehetik próbára magukat.

HÓTALPRA FEL!

Egyedi élményben részesülhetnek a téli hónapokban azok az osztályok, akik bevállalják az Élmények Iskolája programon belül a HÓTALPAS túrát! Ezt ki kell próbálni!

NYÁRI TÁBOROK

Kaland7 és angol nyelvű outdoor tábor, ezzel a kínálattal várjuk a nyarat.

Ezt ki kell próbálni!

JUNIOR LIDER AWARD

Haladó vezetőképző tréning, amelyet középiskolás diákok számára dolgoztunk ki, és amely lehetőséget nyújt a diákoknak arra, hogy vezetői és kommunikációs készségeiket kipróbálják, gyakorolják, fejlesszék.

Rólunk mondják

Az Outward Bound programján azt tanultam, hogy mindig kitartóak legyünk, segítsük egymást mindenbe és ha csapatban dolgozunk figyeljünk egymásra.

13 éves résztvevő

A program során rájöttem, hogy mindenkinek vannak félelmei és nehéz pillanatai, ezért fontos, hogy támogassuk egymást mindenben.

10 éves résztvevő

Akartam, hogy más környezetben is együtt legyünk, és a játékok segítségvel közelebb kerüljünk egymáshoz. Ledöbbentem, mekkora pozitív változást hoztak ki az oktatók a csaptból.

résztvevő tanárnő

Ez a negyedik alkalom, hogy itt járunk és minden elképzelésünket felülmúlta ez a 3 nap. Tökéletes volt minden szempontból.

18 éves résztvevő

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!