Zăpada și vremea rece pot fi grele și obositoare, dar în același timp interesante și pline de provocări, pentru o tură montană cu rachete de zăpadă.

Turele se desfășoară în cadrul programului Școala Experiențelor în munții Gurghiului. Merită încercat!

Snowshoes up!” ca orice program Outward Bound asigură o provocare adecvată pentru tine. Zăpada și vremea rece pot fi grele și obositoare, dar în același timp interesante și pline de provocări, pentru o tură montană cu rachete de zăpadă. Nu numai depășirea provocărilor datorate zăpezii virgine care îngreunează cucerirea dealurilor dă putere şi încredere în sine pentru viitor, ci şi şansa de a explora competenţele proprii ascunse şi depăşirea limitelor personale.

În prima zi vor fi organizate activităţi de cunoaştere, team building şi pregătirea expediţiei. A doua zi vom porni în expediţie cu rachetele de zăpadă în Munţii Gurghiului și înoptarea va fi într-o cabană. A treia  zi, după parcurgerea traseului planificat, vom construi adăposturi în zăpadă și vom dormi în acestea. A patra zi vom coborâ în Centrul Outwatrd Bound și după un prânz bine meritat vom analiza exepriența trăită.

În timpul expediției mesele vor fi pregătite de către participanți.

Grup ţintă: tineri peste 18 ani
Perioada:
LocațiiSovata – Centrul Internaţional de Tineret Outward Bound și Munții Gurghiului

Prin participarea la program, se obțin următoarele rezultate:

– Dezvoltarea conștiinței de sine, creșterea încrederii în sine
– Gestionarea provocărilor în situații critice
– Învățarea tehnicilor pentru drumeții de iarnă

Menţiune: nu este nevoie de nicio experienţă anterioară pentru participarea la activităţile oferite!

Persoană de contact:

Barabás Tünde

mobil: 0769-224 290
e-mail: info@outwardbound.ro

Ce se spune despre noi

În timpul excursiei am avut parte de multe ocazii în care puteam să văd de ce sunt în stare. Am aflat că pot să vorbesc mai deschis cu oamenii, decât înainte. Îmi place să stau foarte mult cu colegii mei, am început să-i cunosc mai bine şi ei pe mine. Am reuşit să merg mult prin ploaie, chiar dacă nu mi-a plăcut atât de mult.

participant de 15 ani

Aţi ştiut să ascultaţi, nu aţi blamat, nu aţi criticat, aţi încurajat,nu aţi forţat pe nimeni, ne-aţi făcut să ne dămseama de grşeli şide capacităţile noastre singuri, nu aţi predat doar aţi indus anumite comportamente, atitudini. Aţi fost minunaţi!

participant cadrul didactic

Cu ocazia acestei tabere, am descoperit lucruri noi despre mine, cum ar fi abilitatea de a comunica cu ceilalți. Înainte, nu aveam curajul să vorbesc în fața unui public, să îmi exprim punctul de vedere atât de deschis şi pot spune că mi-am dezvoltat acum această abilitate.

participant de 13 ani

Din acest curs am învățat că absolut toata lumea se confruntă cu temeri sau cu momente grele, astfel încât toți trebuie sa ne susținem unii pe alții.

participant de 10 ani

Din momentul în care am ajuns la OUTWARD BOUND ROMANIA am știut, că voi afla lucruri noi despre mine. Am aflat că pot să preiau controlul în momente în care tot grupul se bazează pe mine. Deși mi-a fost extrem de frică să fiu “liderul” grupului, am reușit împreună cu colega mea, să citim harta și busola și să ajungem la destinație.

participant de 17 ani

Abonează-te la newsletter-ul nostru