• WILDERNESS CAMP

Grup ţintă: elevi ai claselor VII-XII
Perioada: între 3-5 zile (cu rezervare prealabilă)
Locaţie: Centrul Internaţional de Tineret Outward Bound, Sovata, Munţii Gurghiului
Însciere: grupuri de minim 12 persoane

Obiective:
· dezvoltarea personalităţii şi a încrederii în sine
· întărirea simțului de responsabilitate
· dezvoltarea rezistenței în fața provocărilor fizice și mentale
· cunoaşterea zonelor pitoreşti din Sovata
· educaţie ecologică
· lucrul în echipă şi posibilitatea de a lega noi prietenii

Cutreierând pe traseele turistice din Munţii Gurghiului, participanţii vor învăţa tehnici de supravieţuire, de orientare şi vor devenii drumeţi/trekkeri adevăraţi, cu respect şi devotament pentru natură.

Expediţia de aproximativ 3 zile oferă o introspecţie în personalitatea fiecăruia, și postibilitatea dezvoltării aptitudinilor organizatorice, a persistenței şi toleranței faţă de ceilalţi.

Alte activități incluse în program: căţărare pe stâncă şi rapel/construire pod din corzi şi traversare de pârâu cu ajutorul acestuia.

Persoană de contact:

Barabás Tünde

mobil: 0769-224 290
e-mail: info@outwardbound.ro

Ce se spune despre noi

În timpul excursiei am avut parte de multe ocazii în care puteam să văd de ce sunt în stare. Am aflat că pot să vorbesc mai deschis cu oamenii, decât înainte. Îmi place să stau foarte mult cu colegii mei, am început să-i cunosc mai bine şi ei pe mine. Am reuşit să merg mult prin ploaie, chiar dacă nu mi-a plăcut atât de mult.

participant de 15 ani

Aţi ştiut să ascultaţi, nu aţi blamat, nu aţi criticat, aţi încurajat,nu aţi forţat pe nimeni, ne-aţi făcut să ne dămseama de grşeli şide capacităţile noastre singuri, nu aţi predat doar aţi indus anumite comportamente, atitudini. Aţi fost minunaţi!

participant cadrul didactic

Cu ocazia acestei tabere, am descoperit lucruri noi despre mine, cum ar fi abilitatea de a comunica cu ceilalți. Înainte, nu aveam curajul să vorbesc în fața unui public, să îmi exprim punctul de vedere atât de deschis şi pot spune că mi-am dezvoltat acum această abilitate.

participant de 13 ani

Din acest curs am învățat că absolut toata lumea se confruntă cu temeri sau cu momente grele, astfel încât toți trebuie sa ne susținem unii pe alții.

participant de 10 ani

Din momentul în care am ajuns la OUTWARD BOUND ROMANIA am știut, că voi afla lucruri noi despre mine. Am aflat că pot să preiau controlul în momente în care tot grupul se bazează pe mine. Deși mi-a fost extrem de frică să fiu “liderul” grupului, am reușit împreună cu colega mea, să citim harta și busola și să ajungem la destinație.

participant de 17 ani

Abonează-te la newsletter-ul nostru