• RECRUITMENT

Dacă crezi că oamenii au capacități nedescoperite …

  • – Folosind elementele naturii poţi crea momente în care participanţii la training pot experimenta capacităţile ascunse din ei și in viitor vor putea transpune aceste experiențe în viața lor de zi cu zi.

Dacă crezi în magia şi în puterea învăţării prin experienţă…

  • – să provoci persoanele la nivel maxim oferind provocări adecvate.

Dacă apreciezi echilibrul între risc, recunoaştere şi simțul de responsabilitate…

  • – să obţii ca participanţii să trăiască schimbari reale în viaţa lor prin experiențele intense experimentate .

Dacă crezi în spiritul compasiunii şi respectului față de societate …

  • – Încearcă extinderea limitelor fizice şi mentale a oamenilor.Între timp dovedind o atitudine generoasă și atentă față de colegi și mediul înconjurător.

…ATUNCI LOCUL TĂU E AICI!

  •  Dacă ai peste 19 ani și eşti student sau ai terminat deja studiile tale
  •  Dacă îţi place să lucrezi în echipă şi să lucrezi cu oamenii
  •  Dacă iubeşti natura şi nu te sperii de provocări psihice şi fizice
  •  Dacă poţi să mergi pe jos o zi în orice fel de condiţii de vreme şi apoi poţi să te bucuri de dormitorul sub cerul liber
  •  Dacă aşa crezi că ai loc în educație și poţi să trăiești responsabil în societate
  •  Dacă vrei să fii voluntar sau să devii instructor Outward Bound

Trimite CV-ul tău şi scrisoarea ta de intenţie pe adresa reka@outwardbound.ro şi noi o să te contactăm.

Dacă ai decis că vrei să te alături pedagogiei experienţiale, noi te pregătim pentru ținerea cursurilor, trainingurilor cu metode de învăţare prin experienţă, şi poţi participa la diverse cursuri naționale și internaționale unde te poţi dezvolta. Poţi să devii un membru al unei organizații internaționale care este activă în peste 30 de țări de pe cinci continente ale lumii.

Are You ready for Outward Bound?

Joburi active:

Coordonator de programe în aer liber

În curând!

Instructor certificat de schi sau de snowboard

În curând!

Ce se spune despre noi

În timpul excursiei am avut parte de multe ocazii în care puteam să văd de ce sunt în stare. Am aflat că pot să vorbesc mai deschis cu oamenii, decât înainte. Îmi place să stau foarte mult cu colegii mei, am început să-i cunosc mai bine şi ei pe mine. Am reuşit să merg mult prin ploaie, chiar dacă nu mi-a plăcut atât de mult.

participant de 15 ani

Aţi ştiut să ascultaţi, nu aţi blamat, nu aţi criticat, aţi încurajat,nu aţi forţat pe nimeni, ne-aţi făcut să ne dămseama de grşeli şide capacităţile noastre singuri, nu aţi predat doar aţi indus anumite comportamente, atitudini. Aţi fost minunaţi!

participant cadrul didactic

Cu ocazia acestei tabere, am descoperit lucruri noi despre mine, cum ar fi abilitatea de a comunica cu ceilalți. Înainte, nu aveam curajul să vorbesc în fața unui public, să îmi exprim punctul de vedere atât de deschis şi pot spune că mi-am dezvoltat acum această abilitate.

participant de 13 ani

Din acest curs am învățat că absolut toata lumea se confruntă cu temeri sau cu momente grele, astfel încât toți trebuie sa ne susținem unii pe alții.

participant de 10 ani

Din momentul în care am ajuns la OUTWARD BOUND ROMANIA am știut, că voi afla lucruri noi despre mine. Am aflat că pot să preiau controlul în momente în care tot grupul se bazează pe mine. Deși mi-a fost extrem de frică să fiu “liderul” grupului, am reușit împreună cu colega mea, să citim harta și busola și să ajungem la destinație.

participant de 17 ani

Abonează-te la newsletter-ul nostru