Ești pe cale de a păși sau ești deja în lumea adulților? Ești elev sau chiar ai terminat liceul. Ești poate un student? Sau job-ul curent nu te mai motivează și ești în căutare de altceva?  Ești un etern călător pe drumul către tine însuți. Ai nevoie de noi oportunități și provocări pentru a-ți explora sinele? Ai realizat recent că viața e mult mai complicată decât ți-ai închipuit. Cauți oare adrenalina și extinderea limitelor proprii? Sau pur și simplu vrei 10 minute de încărcare îmbrățisând un stejar secular în liniștea naturii? Dacă te afli în oricare dintre aceste situații, soluția e simplă: alătură-te programului Pathfinder!

Prin deconectarea de la mediul online și reconectarea cu natura, vei porni într-o reală expediție în care vei învăța lucruri noi despre conștientizarea și folosirea resurselor individuale și a emoțiilor în situații neprevăzute, vei învăța cum să-ți exteriorizezi trăirile, cum să-ți găsești locul, atât în propria ta lume cât și în societatea care te înconjoară.

  1. Vei înfrunta provocări nemaiîntâlnite care te vor îmbogăți cu noi abilități emoționale și sociale.
  2. Vei învăța tehnici de supraviețuire: cum să citești o hartă, cum și la ce se folosește busola? Cum se construiește un adăpost pentru înnoptare în natură? Cum se face focul și cum se prepară hrana în aer liber?
  3. Vei avea parte de aventuri inedite, vei avea posibilitatea să explorezi, să creezi noi relații, toate astea într-o săptămână de drumeţie, orientare, căţărare cu echipament de alpinism și activităţi pe apă.
  4. La noi vei învăța și vei experimenta ce înseamnă să fii parte utilă a unei echipe nonconcurențiale.
  5. Vei învăța despre perseverenţă, depășirea limitelor proprii, leadership.

Toate astea într-un mediu natural, în siguranță deplină și facilitat de specialiști din domeniul pedagogiei experiențiale și al educației prin aventură, într-un context creat pe bază de standarde anti-corona.

Programul “PATHFINDER – trainingul de autocunoastere bazat pe experiență în natură”- este conceput pentru cei care au împlinit deja 16 ani.

Locația: Sovata, str. 1 Mai

Perioade: 4-11 septembrie 2021

Contribuție:  1100 lei/persoană

Persoană de contact:

Barabás Tünde

tel: 0365-407 673
tel/fax: 0265-250 939
mobil: 0769-224 290
e-mail: info@outwardbound.ro