• ISKOLÁSOK SZÁMÁRA

Az Outward Bound működik. Próbáld ki és meggyőződsz róla!

Itt  a természet az osztálytermed. A sziklák, patakok, erdők segédeszközök az erőd fejlesztésére és növelésére. Szembe kell nézned különböző fizikai kihívásokkal mint pl. a sziklamászás vagy a kajakozás de találkozhatsz más jellegű, szellemi és szociális kihívásokkal is, mint például a gondolatok és érzelmek megosztása a többiekkel, vagy megtanulni, hogy hogyan válhatsz egy csapat hatékony és együttműködő tagjává.

Amikor részt veszel a tanfolyamainkon, magad mögött hagyhatod a korlátaidat és a mindennapos feszülteségeket, azért, hogy belépj egy vendégszerető és pihentető környezetbe, amely bizalmat sugároz. A szakképzett oktatók biztosítják a személyes biztonságodat és a kedvező környezetet a felelősségvállaláshoz. Ahogy nő a saját erőnkben való bizalom, úgy fejlődik a jó döntéshozatal technikája egy csoporton belül.

A haszna egy Outward Bound élménynek az, hogy új erőt és távlatot ad, amit az életed minden napjára kiterjeszthetsz.

ERDEI ISKOLA

Természetről, természetben! A gyermekek aktív részvétellel, közvetlen tapasztalatszerzés, megfigyelés útján jutnak a természettel kapcsolatos ismeretek birtokába, fedezhetik fel a természet értékeit. Kiegészítik az iskolában megszerzett tudást, észrevétlenül mélyülnek ismereteik és ébred fel bennük a felelősségtudat környezetük iránt.

 I-IV. osztályos diákok jelentkezését várjuk

ÉLMÉNYEK ISKOLÁJA

Osztálykirándulás felsőfokon! Személyiségfejlesztő és csapatépítő programunkat minden osztálynak ajánljuk, hogy olyat tapasztaljanak, amit az iskola falain belül soha: egy napos expedíció, sziklamászás, ereszkedés, kötélkerti élmények és menedékhelyépítés, tutaj építés.

KENUTÚRA

Az Élmények Iskolája keretében vízi programokat ajánlunk azoknak, a már haladónak számító 13 éven felüli résztvevőinknek, akik újabb kihívásokra vágynak.

VADON ISKOLÁJA

A “Vadon Iskolája” azon csoportoknak szól, akik már részt vettek az “Élmények Iskoláján,” így haladóknak számítanak. A tanfolyam teljes ideje alatt a résztvevők a szabad ég alatt tehetik próbára magukat.

HÓTALPRA FEL!

Egyedi élményben részesülhetnek a téli hónapokban azok az osztályok, akik bevállalják az Élmények Iskolája programon belül a HÓTALPAS túrát! Ezt ki kell próbálni!

Rólunk mondják

Az Outward Bound programján azt tanultam, hogy mindig kitartóak legyünk, segítsük egymást mindenbe és ha csapatban dolgozunk figyeljünk egymásra.

13 éves résztvevő

A program során rájöttem, hogy mindenkinek vannak félelmei és nehéz pillanatai, ezért fontos, hogy támogassuk egymást mindenben.

10 éves résztvevő

Akartam, hogy más környezetben is együtt legyünk, és a játékok segítségvel közelebb kerüljünk egymáshoz. Ledöbbentem, mekkora pozitív változást hoztak ki az oktatók a csaptból.

résztvevő tanárnő

Ez a negyedik alkalom, hogy itt járunk és minden elképzelésünket felülmúlta ez a 3 nap. Tökéletes volt minden szempontból.

18 éves résztvevő

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!