> Cursuri / Înscrieri individuale / Trainingul Flowing LeaderShip cu canoe

Trainingul Flowing LeaderShip cu canoe

expeditie canoe

Trainingul Flowing* LeaderShip

Programul este proiectat pentru tineri adulţi/adulţi cărora oferă o abordare conştientă cu privire la dezvoltarea personală, la dezvoltarea aptitudinilor de conducere. Flowing LeaderShip îţi creşte încrederea în sine, înveţi să fii asertiv fără a-i leza pe alţii şi te ajută să te angajezi pentru o schimbare, o reînnoire în viaţa ta. Totul într-un cadru natural, pe apele râului Mureş.

Grup țintă: tineri adulți/ adulţi

Scop: dezvoltarea abilităţilor de conducere, lucru în echipă, creşterea performanţei

Perioada: 07-10 iulie 2016 / sau se stabilește de comun acord cu grupul (numărul aproximativ al unui grup poate varia între 10 și 25 de persoane)

Locația: traseul pe râul Mureș, Sovata

Contribuție: 400 lei+TVA

Prețul include masa, echipamentele speciale de campare şi de canoe, cursul, transferul înapoi la bază.

Descrierea programului:

Expediția de canoe va fi planificată și organizată chiar de tine și de colegii tăi, desigur cu facilitarea unor profesioniști competenți, în condiții de siguranță.  Programul este proiectat pentru tineri adulţi/adulţi cărora oferă o abordare conştientă cu privire la dezvoltarea personală, la dezvoltarea aptitudinilor de conducere. Accentul este pus pe comunicarea asertivă, colaborare, luare de decizii și pe soluționarea conflictelor. Flow-ing Leader-Ship îţi creşte încrederea în sine, înveţi să fii asertiv fără a-i leza pe alţii şi te ajută să te angajezi pentru o schimbare, o reînnoire în viaţa ta. Totul într-un cadru natural, pe apele râului Mureş.

 

Contact:
Barabás Tünde
mobil: 0769-224 290
Tel: 0365-407 673
Tel/Fax: 0265-250 939
e-mail: info@outwardbound.ro

 

*Starea de flow (conform Mihály Csikszentiványi)

Starea de flow este momentul în care eşti cuprins total de ceea ce faci. Nu mai simţi nevoi externe, nu te mai gândeşti la nimic altceva, pur si simplu eşti implicat total în actiunea curentă, iar performanţa apare fără nici un efort. Când eşti în flow, utilizezi toată capacitatea de procesare, iar nevoile şi celelalte gânduri nu există.