Excursii şcolare la superlativ

Excursii școlare la superlativ! Recomandăm acest program de dezvoltare a personalității și de teambuilding tuturor colectivități de clasă. Cei care îndrăznesc să iasă din zona lor de confort vor avea parte de experiențe neuitate: expediții montane, cățărare pe stâncă, activități în grădina de corzi, jocuri de teambuilding.

Participanți: clasele I-XII
Perioada: 3 sau 4 zile calendaristice (cu rezervare prealabilă)
Locaţii:  Centrul Internaţional de Tineret Outward BoundSovata

Contribuţia variază între 80-120 lei pe zi, în funcție de locația și activitățile alese. Taxele de participare conţin programul, chiria echipamentelor speciale, cazare, masă. Școala Experiențelor este un program cofinanțat, cheltuielile administrative sau investiţiile în echipamente și în resursele umane le acoperim din alte surse.

Înscriere: aşteptăm grupuri de minim 15 persoane. Grupul de elevi este obligat să fie însoţit de un cadru didactic.

Programul ŞCOALA EXPERIENŢELOR pe lângă o experienţă de neuitat dezvoltă următoarele competenţe şi abilităţi: încrederea în sine, toleranţa, comunicarea, capacitatea de a lua decizii, asumarea responsabilităţii, spiritul iniţiativ, perseverenţa, lucrul în echipă.

Activităţi folosite în programele noastre: expediţii, căţărare pe stâncă şi în grădina de corzi, coborâri cu coarda (rapel), construire de adăpost, construire de plută, exerciţii şi jocuri interactive.

Formare de echipă

Cunoaşterea mai bună între colegi, dezvoltarea solidarităţii şi conlucrării, dezvoltarea unui spirit puternic de echipă. Se recomandă mai ales claselor a IX-a, sau grupurilor studenţeşti, care doresc să se cunoască mai bine.

Dezvoltarea comunicării

Pentru a-i înţelege mai bine pe ceilalţi şi pentru a te face înţeles de alţii. Secretul lucrului în echipă este comunicarea deschisă între membrii grupului: expunerea părerilor, discutarea ideilor, comunicarea exactă a informaţiilor.

Managementul de proiecte

Se pune accentul pe elaborarea unor strategii, pe planificare, execuţie minuţioasă prin proiecte de învăţare.

Dezvoltarea aptitudinilor de conducere

Poti să-ţi pui la încercare aptitudinile de conducător, poţi să faci cunoştinţă cu teoria si practica conducerii, cu diferite stiluri de conducere.

Menţiune: nu este nevoie de nici o experienţă anterioară pentru participarea la activităţile oferite!
Pentru liceeni înscrierea se face prin diriginte, sau printr-un profesor.

Persoană de contact:

Barabás Tünde

tel: 0365-407 673
tel/fax: 0265-250 939
mobil: 0769-224 290
e-mail: info@outwardbound.ro

Ce se spune despre noi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam vel laoreet purus. Aenean rutrum turpis quis tortor ultricies, ac venenatis nisl cursus. Nam odio nisl, lacinia in laoreet eu, pharetra in lectus

John Doe

Abonează-te la newsletter-ul nostru