> Táborok

Táborok

A program alapfokú angol nyelvtudással rendelkező gyerekeknek szól, és célja, hogy a résztvevők játszva tanuljanak és gyakorolják az angol nyelvű kommunikációt. A tábort olyan kihívásokkal teli tevékenységekkel tesszük izgalmasabbá, amelyeken keresztül a résztvevők nyelvi kompetenciájának fejlesztésén túl a személyes fejlődésre is sor kerül.

Tovább >>

Egyedi élményben részesülhetnek a téli hónapokban azok az osztályok, akik bevállalják az Élmények iskolája programon belül a HÓTALPAS túrát! Ezt ki kell próbálni!

Tovább >>

Kitűnő alkalom sízést tanulni vágyó, mozgást igénylő gyerekek számára. Új barátok, ismerősök, hasonló korú gyerekek körében és a festői táj feledhetetlen élményt nyújt.

Tovább >>

A program alapfokú német nyelvismerettel rendelkező gyerekeknek szól, és célja, hogy a résztvevők játszva tanuljanak és gyakorolják a német nyelvű kommunikációt. A tábort olyan kihívásokkal teli tevékenységekkel tesszük izgalmasabbá, amelyeken keresztül a résztvevők nyelvi kompetenciájának fejlesztésén túl a személyes fejlődésre is sor kerül.

Tovább >>

Íjászat, rovásírás, ostorfonás csínyját-bínját leshetik el a hagyományőrző táborunkra bejelentkező résztvevők. Az ősi hagyományok megismerése közben az Outward Bound hagyományait is beiktatjuk a programba, így nem maradnak el a kötélkerti tevékenységek, túrák és a személyiséget fejlesztő játékaink sem!

Tovább >>

A Kaland7-en a szellemi és fizikai határokat tágíthatják a résztvevők, olyan tevékenységek által, amelyek az önbizalmat, a másokba vetett bizalmat  és a szociális készségeket fejlesztik. 

Tovább >>

Tedd próbára magad vízen és szárazföldön! Ha nyitott vagy új élményekkel gazdagodni, gyere el és próbáld ki a kenuban evezést és tutajozást, sátorozz tóparton, és tekerj le velünk több kilométert biciklin!

Tovább >>