• PROJEKTEK

IFJÚSÁGI KÖZÖSSÉGFEJLESZTŐ KÉPZÉS -2016

A 4 napos képzések három turnusban zajlottak, minden alkalommal más-más szervezet 10 fős csapatanának adtunk lehetőséget a fejlődésre, ugyanazzal a módszertannal (élménypedagógia, outdoor tréning), tematikával (csapatépítő-, feladatmegoldó tevékenységek, expedíció, kötélkert,  bizalmi tevékenységek), de a csapatra szabott program elemekkel dolgoztunk.

FLOWING LEADERSHIP- 2018

A képzés célja a személyes fejlődésen túl a vezetői készségek fejlesztése. A programon való részvétel növeli az önbizalmat, tanítja az asszertív magatartást, fejleszti a kezdeményező készséget és a felelősségvállalást.

INTERKULTURÁLIS NEVELÉS, DE HOGYAN?

Az Intercultural Education Through Outdoor Programs című Grundtvig Egész Életen Át Tartó Tanulás projekt november 13. és 22. között Európai Unió-s támogatással valósult meg Szovátán az Outwad Bound (továbbiakban OB) központban.

Rólunk mondják

Az Outward Bound programján azt tanultam, hogy mindig kitartóak legyünk, segítsük egymást mindenbe és ha csapatban dolgozunk figyeljünk egymásra.

13 éves résztvevő

A program során rájöttem, hogy mindenkinek vannak félelmei és nehéz pillanatai, ezért fontos, hogy támogassuk egymást mindenben.

10 éves résztvevő

Akartam, hogy más környezetben is együtt legyünk, és a játékok segítségvel közelebb kerüljünk egymáshoz. Ledöbbentem, mekkora pozitív változást hoztak ki az oktatók a csaptból.

résztvevő tanárnő

Ez a negyedik alkalom, hogy itt járunk és minden elképzelésünket felülmúlta ez a 3 nap. Tökéletes volt minden szempontból.

18 éves résztvevő

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!