> Programjaink / Outward Bound Professional

Outward Bound Professional

obp

Mi az OUTWARD BOUND PROFESSIONAL?

Az Outward Bound® Professional az Outward Bound® Romania cégek, intézmények és szervezetek számára kialakított, szakmai tréningekre szakosodott részlege. Tagja vagyunk a Nemzetközi Outward Bound®- nak, amely a világon a legnagyobb és legrégibb outdoor tréning szervezethálózat. 

Az Outward Bound® Romania egy non-profit, élménypedagógiai neveléssel foglalkozó civil szervezet. 2013-ban ünnepeltük fennállásunk 20. évfordulóját. Programjaink elsősorban a fiataloknak szólnak – iskolások, egyetemisták, hátrányos helyzetű fiatalok, mozgássérültek, munkanélküli fiatalok, vagy árvák, akik a helyüket keresik a társadalomban. De foglakozunk olyan pedagógusok képzésével is, akik tágítani szeretnék látókörüket így hatékonyabbá és érdekesebbé téve a diákok tanulási folyamatát.

A mi szolgáltatásainkat választva az Outward Bound® Professional által létrehozott anyagi alaphoz járul hozzá, mely az ifjúsági programokban való részvételt támogatja. Így tudjuk minél több fiatal számára lehetővé tenni, hogy fejlesszék önbizalmukat, erősítsék felelősségtudatukat, valamint az önmaguk, mások és a környezet iránt érzett tiszteletüket. 

KÜLDETÉSÜNK

Az Outward Bound® Professional küldetése, hogy pozitív és tartós változásokat érjen el biztonságos outdoor és indoor tevékenységek, kihívások segítségével a cégek és intézmények működésében a humán erőforrásaik fejlesztése által.

AZ OUTWARD BOUND MÓDSZERE csapatjatek

Programjainkon az élménypedagógia módszerét használjuk, amely a tapasztalat általi tanuláson alapszik.A program interaktív formában zajlik, a résztvevők maximális bevonásával a tréningfolyamatba. Ez a folyamat egymásra épülő modell szituációkként működő feladatmegoldó gyakorlatokból, kültéri és beltéri tevékenységekből, kalandos feladatokból, ezek csoportos elemzéséből és kiértékeléséből tevődik össze.

MIÉRT AZ OUTWARD BOUND?

• Több, mint 20 éves tréning-tapasztalattal rendelkezünk
• A tréningeinket az ügyfeleink szükségleteihez igazítjuk
• A tréningek magas szakmai, nemzetközileg elismert színvonallal rendelkeznek
• A legmagasabb biztonsági normáknak teszünk eleget
• Az Outward Bound® Romania a világon a legnagyobb outdoor tréning hálózat tagja
• A tréning semleges területen zajlik, ez könnyíti a problémák megbeszélését, megoldását
• Egy tréning folyamán lehetőség van jobb önismeretszerzésre, új viselkedési modellek és feladatmegoldó módszerek megismerésére, tudatos és hatékony életvitel elsajátítására
• Egy rendkívül hatékony módszerrel, az élménypedagógia módszerével dolgozunk
• Programjainkon lehetőség adódik a társadalom számára maradandó tevékenységet folytatni - társadalmi felelősségvállalást célzó tevékenységek pl. facsemete-ültetés)
• Programjainkat környezettudatos alapelveket tiszteletben tartva építjuk fel
Az Outward Bound® Professional-t választva az Outward Bound® Romania ifjúsági programjait támogatja. Az Outward Bound® Professional programjai segítenek anyagilag fenntartani a fiatal diákoknak szóló programokat.

 

Bővebb információkért kérjük, látogassa meg a www.outdoortraining.ro weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!
 
Szabadi Zsolt
Programigazgató
obp 

mobil: 0040- 769-224 286
tel/fax. 0040-265-250 939


Többre vagyunk képesek, mint gondolnánk. Amint ezt egyszer megtapasztaljuk, kevesebbel többé már nem fogunk megelégedni.” Kurt Hahn, az Outward Bound alapítója