> Programjaink / Iskolák

Iskolák

Osztálykirándulás felsőfokon! A hétvégi személyiségfejlesztő és csapatépítő programunkat minden osztálynak ajánljuk, hogy olyat tapasztaljanak, amit az iskola falain belül soha: hegyi expedíciók, sziklamászás, szikláról ereszkedés, kötélkerti élmények és menedékhelyépítés.

Tovább >>

A program alapfokú angol nyelvtudással rendelkező gyerekeknek szól, és célja, hogy a résztvevők játszva tanuljanak és gyakorolják az angol nyelvű kommunikációt. A tábort olyan kihívásokkal teli tevékenységekkel tesszük izgalmasabbá, amelyeken keresztül a résztvevők nyelvi kompetenciájának fejlesztésén túl a személyes fejlődésre is sor kerül.

Tovább >>

Outdoor élménypedagógiai képzés tréning-szerű módszerekkel, a tapasztalati tanulás hatékonyságának és módszereinek megismerésére. Ez a tanári közösségek számára ajánlott képzés interaktív, a leggyakrabban használt módszereink: sok-sok játék, túra, szabadtéri foglalkozások, összetett csapatépítő tevékenységek.

Tovább >>

A "Vadon Iskolája" azon csoportoknak szól, akik már részt vettek az "Élmények Iskoláján," így haladóknak számítanak. A tanfolyam teljes ideje alatt a résztvevők a szabad ég alatt tehetik próbára magukat.

Tovább >>

Egyedi élményben részesülhetnek a téli hónapokban azok az osztályok, akik bevállalják az Élmények iskolája programon belül a HÓTALPAS túrát! Ezt ki kell próbálni!

Tovább >>

Kitűnő alkalom sízést tanulni vágyó, mozgást igénylő gyerekek számára. Új barátok, ismerősök, hasonló korú gyerekek körében és a festői táj feledhetetlen élményt nyújt.

Tovább >>

Programul face parte din Şcoala Experienţelor şi este recomandat elevilor care au deja experienţă în programele Outward Bound, şi doresc să-şi asume provocări noi. Programul crește încrederea în sine, învață cooperarea cu colegi și ajută la ieșirea din zona de comfort. Activitățile se organizează între 1 mai şi 30 octombrie, pe apele râului Mureș. 

Tovább >>

A Kaland7-en a szellemi és fizikai határokat tágíthatják a résztvevők, olyan tevékenységek által, amelyek az önbizalmat, a másokba vetett bizalmat  és a szociális készségeket fejlesztik. 

Tovább >>

A program alapfokú német nyelvismerettel rendelkező gyerekeknek szól, és célja, hogy a résztvevők játszva tanuljanak és gyakorolják a német nyelvű kommunikációt. A tábort olyan kihívásokkal teli tevékenységekkel tesszük izgalmasabbá, amelyeken keresztül a résztvevők nyelvi kompetenciájának fejlesztésén túl a személyes fejlődésre is sor kerül.

Tovább >>

Íjászat, rovásírás, ostorfonás csínyját-bínját leshetik el a hagyományőrző táborunkra bejelentkező résztvevők. Az ősi hagyományok megismerése közben az Outward Bound hagyományait is beiktatjuk a programba, így nem maradnak el a kötélkerti tevékenységek, túrák és a személyiséget fejlesztő játékaink sem!

Tovább >>

Tedd próbára magad vízen és szárazföldön! Ha nyitott vagy új élményekkel gazdagodni, gyere el és próbáld ki a kenuban evezést és tutajozást, sátorozz tóparton, és tekerj le velünk több kilométert biciklin!

Tovább >>

Háromnapos program I-IV. osztályosoknak, ahol a természetben a természetről tanulhatnak. Az erdei iskolában a természet nyújtotta játékeszközökkel lehet megismerkedni és ezáltal lehetőség adódik a természethez közel kerülni, a természetben gyönyörködni, megismerni az élővilágot, a természeti folyamatokat.

Tovább >>

Az Élmények iskolája keretében vízi programokat ajánlunk azoknak, a már haladónak számító 13 éven felüli résztvevőinknek, akik újabb kihívásokra vágynak. 

Tovább >>