> Programjaink / Egyéni jelentkezés

Egyéni jelentkezés

A Vásárhelyi Forgatagon izgalmas és kihívó játékokkal vártunk benneteket, amelyeken bebizonyítottátok ügyességeteket és rátermettségeteket. Köszönjük az aktív részvételeteket! Az eredményeket és a díjazott csapatokat alább tekinthetitek meg.

Tovább >>

Továbbképző tréning angol nyelvtanárok számára

Tovább >>

Felejthetetlen szilveszteri élmények családoknak és baráti köröknek! 

Tovább >>

Concerning the method used in the training, Outward Bound offers course participants the opportunity to actively explore themselves and their relations with others. At the heart of this process is ‘experiential education’ or learning by doing.
Type of certification of attendance awarded: 
1) Outward Bound certificate of attendance 

Tovább >>

A haladó TOT azoknak szól, akik már elvégezték az alapfokú outdoor trénerképző tréninget, és bővíteni szeretnék tevékenységi palettájukat. 
I. Tematikus szakmai képzés: Interaktív feladatmegoldó tevékenységek és kiiértékelési módszerek a csoportfoglalkozásokon

II. Tematikus szakmai képzés: kötéltechnika

Tovább >>

A Nosce te ipsum! személyiségfejlesztő tréning során rendkívüli környezetben, rendkívüli körülmények között multikulturális csoportban önmagad reális megismerésével pontosabb képet kapsz a személyiséged rejtett tartalékairól.

Tovább >>

Az Ipari Alpinista képzés egy olyan gyakorlatorientált program, amely során a résztvevők az alpintechnika hatékony elsajátításával képessé válnak a másképp meg nem közelíthető helyek elérésére, keskeny, szűk falszakaszok, gyárkémények, templomtornyok, víztornyok, antennák szerelési-, javítási munkáinak elvégzésére, kalandparkok üzemeltetésére. A képzést csoportra szabottan, a tanulók adottságait figyelembe véve valósítjuk meg. 

Tovább >>

A tréning fiatal felnőtteknek szól, és olyan lehetőségeket nyújt, amelyek a személyes fejlődésen túl a vezetői készségek fejlődését segítik. A Flowing LeaderShip tréningen való részvétel növeli az önbizalmat, tanítja az asszertív magatartást és segít abban, hogy változás és újítás történjen a résztvevők életében. 

Tovább >>

A program olyan felnőtteknek ajánlott, akik biztonságos körülmények között szeretnék megtanulni a síelés alapjait, szakképzett síoktatók vezetésével, és bővíteni szeretnék a baráti körüket. 

Tovább >>
Tovább >>

Azt kérded, mi az a Service Learning? A Service learning - önkéntesség általi tanulást jelent. Március 28-30. között olyan fiatalokat várunk az Outward Boundhoz, akik szeretnék fejleszteni magukat outdoor tevékenységek és önkénteskedés által.

Tovább >>