> Programjaink / Egyéni jelentkezés

Egyéni jelentkezés

A Vásárhelyi Forgatagon izgalmas és kihívó játékokkal vártunk benneteket, amelyeken bebizonyítottátok ügyességeteket és rátermettségeteket. Köszönjük az aktív részvételeteket! Az eredményeket és a díjazott csapatokat alább tekinthetitek meg.

Tovább >>

Továbbképző tréning angol nyelvtanárok számára

Tovább >>

Felejthetetlen szilveszteri élmények családoknak és baráti köröknek! 

Tovább >>

Várjuk mindazok jelentkezését, akik szeretik a kihívást, a kalandot, a természetet és érdekeltek a trénerkedésben! 

Tovább >>

A haladó TOT azoknak szól, akik már elvégezték az alapfokú outdoor trénerképző tréninget, és bővíteni szeretnék tevékenységi palettájukat. 
I. Tematikus szakmai képzés: Interaktív feladatmegoldó tevékenységek és kiiértékelési módszerek a csoportfoglalkozásokon

II. Tematikus szakmai képzés: kötéltechnika

Tovább >>

A Nosce te ipsum! személyiségfejlesztő tréning során rendkívüli környezetben, rendkívüli körülmények között multikulturális csoportban önmagad reális megismerésével pontosabb képet kapsz a személyiséged rejtett tartalékairól.

Tovább >>

Az Ipari Alpinista képzés egy olyan gyakorlatorientált program, amely során a résztvevők az alpintechnika hatékony elsajátításával képessé válnak a másképp meg nem közelíthető helyek elérésére, keskeny, szűk falszakaszok, gyárkémények, templomtornyok, víztornyok, antennák szerelési-, javítási munkáinak elvégzésére, kalandparkok üzemeltetésére. A képzést csoportra szabottan, a tanulók adottságait figyelembe véve valósítjuk meg. 

Tovább >>

A tréning fiatal felnőtteknek szól, és olyan lehetőségeket nyújt, amelyek a személyes fejlődésen túl a vezetői készségek fejlődését segítik. A Flowing LeaderShip tréningen való részvétel növeli az önbizalmat, tanítja az asszertív magatartást és segít abban, hogy változás és újítás történjen a résztvevők életében. 

Tovább >>

A program olyan felnőtteknek ajánlott, akik biztonságos körülmények között szeretnék megtanulni a síelés alapjait, szakképzett síoktatók vezetésével, és bővíteni szeretnék a baráti körüket. 

Tovább >>
Tovább >>

Azt kérded, mi az a Service Learning? A Service learning - önkéntesség általi tanulást jelent. Március 28-30. között olyan fiatalokat várunk az Outward Boundhoz, akik szeretnék fejleszteni magukat outdoor tevékenységek és önkénteskedés által.

Tovább >>