> 2%

2%

Hogyan segíthetek?
A tanfolyamok részvételi díja nem fedezi ezek teljes költségét. Emiatt az Outward Bound iskolák pénzügyileg   nagymértékben függnek különböző egyéni és szervezeti adományozóktól és szponzoroktól. A visszanemtérítendő pénzügyi támogatást nyújtó szervezetek és cégek biztosítják azt, hogy az Outward Bound minőségi programokat nyújtson és ez olyan fiatalok számára is elérhető legyen, akiknek anyagi helyzete nem engedhetné meg különben, hogy személyiségfejlesztő  tréningeken vegyenek részt.

Kedves ismerősök, barátok, szülők, az ifjúsági nevelés támogatói!
Ezennel szeretnénk felkérni, hogy támogassa szervezetünk célcsoportját - a fiatalokat, jövedelemadója 2%-ával. Az összegyűlt összeggel, a már létező ösztöndíjalapunkat szeretnénk növelni, amellyel a nehéz anyagi helyzetben levő diákok számára biztosítunk lehetőséget az Outward Bound tanfolyamokon való részvételre.

Megtisztelő támogatását előre is köszönjük.

Horváth-Kovács Ádám
Ügyvezető igazgató

Íme a szükséges adatok:
Nume entitate non-profit: Societatea pentru Tineret OUTWARD BOUND, Cod de identificare fiscală al entităţii nonprofit: 5641324, Cont bancar (IBAN): RO49 RNCB 0193 0159 6823 0001

Mit kell tennie?

Első lépés
A. ha csak fizetésből származó jövedelme van akkor:
Töltse ki a 230-as nyilatkozatot  és mellékelje az alkalmazójától kapott 210-es nyilatkozat másolatát
B. ha vannak más jövedelmi forrásai is (családi vállalkozás, civil szerződés, szerzői jogdíj stb.) akkor:
Töltse ki a 200-as nyilatkozat III.2 pontját

Második lépés
Juttassa el személyesen vagy postán a kitöltött nyilatkozatot a helyi pénzügyi hatósághoz.
A szervezet javára átutalandó összeget nem kell megnevezni (a pénzügyi hatóság kiszámolja), tehát a 2%-os összeget tartalmazó kocka üresen is maradhat.