> 14-18 évesek

14-18 évesek

Osztálykirándulás felsőfokon! A hétvégi személyiségfejlesztő és csapatépítő programunkat minden osztálynak ajánljuk, hogy olyat tapasztaljanak, amit az iskola falain belül soha: hegyi expedíciók, sziklamászás, szikláról ereszkedés, kötélkerti élmények és menedékhelyépítés.

Tovább >>

A "Vadon Iskolája" azon csoportoknak szól, akik már részt vettek az "Élmények Iskoláján," így haladóknak számítanak. A tanfolyam teljes ideje alatt a résztvevők a szabad ég alatt tehetik próbára magukat.

Tovább >>

Egyedi élményben részesülhetnek a téli hónapokban azok az osztályok, akik bevállalják az Élmények iskolája programon belül a HÓTALPAS túrát! Ezt ki kell próbálni!

Tovább >>

A Kaland7-en a szellemi és fizikai határokat tágíthatják a résztvevők, olyan tevékenységek által, amelyek az önbizalmat, a másokba vetett bizalmat  és a szociális készségeket fejlesztik. 

Tovább >>

Íjászat, rovásírás, ostorfonás csínyját-bínját leshetik el a hagyományőrző táborunkra bejelentkező résztvevők. Az ősi hagyományok megismerése közben az Outward Bound hagyományait is beiktatjuk a programba, így nem maradnak el a kötélkerti tevékenységek, túrák és a személyiséget fejlesztő játékaink sem!

Tovább >>

Tedd próbára magad vízen és szárazföldön! Ha nyitott vagy új élményekkel gazdagodni, gyere el és próbáld ki a kenuban evezést és tutajozást, sátorozz tóparton, és tekerj le velünk több kilométert biciklin!

Tovább >>

Az Élmények iskolája keretében vízi programokat ajánlunk azoknak, a már haladónak számító 13 éven felüli résztvevőinknek, akik újabb kihívásokra vágynak. 

Tovább >>