> 10-14 évesek

10-14 évesek

Osztálykirándulás felsőfokon! A hétvégi személyiségfejlesztő és csapatépítő programunkat minden osztálynak ajánljuk, hogy olyat tapasztaljanak, amit az iskola falain belül soha: hegyi expedíciók, sziklamászás, szikláról ereszkedés, kötélkerti élmények és menedékhelyépítés.

Tovább >>

Kitűnő alkalom sízést tanulni vágyó, mozgást igénylő gyerekek számára. Új barátok, ismerősök, hasonló korú gyerekek körében és a festői táj feledhetetlen élményt nyújt.

Tovább >>

A Kaland7-en a szellemi és fizikai határokat tágíthatják a résztvevők, olyan tevékenységek által, amelyek az önbizalmat, a másokba vetett bizalmat  és a szociális készségeket fejlesztik. 

Tovább >>

A program alapfokú német nyelvismerettel rendelkező gyerekeknek szól, és célja, hogy a résztvevők játszva tanuljanak és gyakorolják a német nyelvű kommunikációt. A tábort olyan kihívásokkal teli tevékenységekkel tesszük izgalmasabbá, amelyeken keresztül a résztvevők nyelvi kompetenciájának fejlesztésén túl a személyes fejlődésre is sor kerül.

Tovább >>

Íjászat, rovásírás, ostorfonás csínyját-bínját leshetik el a hagyományőrző táborunkra bejelentkező résztvevők. Az ősi hagyományok megismerése közben az Outward Bound hagyományait is beiktatjuk a programba, így nem maradnak el a kötélkerti tevékenységek, túrák és a személyiséget fejlesztő játékaink sem!

Tovább >>