MULTUMIM CA REDIRECTIONEZI 2%!

Dragi cunoştinţe, prieteni, părinţi şi susţinători ai tineretului!

Vă invităm să contribuiţi la dezvoltarea personală a tinerilor redirecţionând 2% din impozitul dvs către organizaţia noastră. Din suma adunată dorim să înlărgim paleta echipamentelor necesare, cu ajutorul cărora  putem oferi programe de calitate şi în maximă  siguranţă  participanţilor la programele educaţionale Outward Bound (deşi e binecunoscut, vă reamintim că taxele de participare plătite de tineri acoperă numai unele cheltuieli directe ale programelor, nu şi cheltuielile administrative sau investiţiile în echipamente sau în resursele umane).

Cu ajutorul  programelor Outward Bound Romania tinerii noştri devin mai încrezători, perseverenţi, activi şi responsabili atât faţă de semeni, cât şi faţă de mediul înconjurător.

Vă mulţumim pentru ajutorul dvs. şi  vă rugăm să ne informaţi despre redirecţionarea celor 2% din impozit către organizaţia noastră.

                                                                                              Ádám Horváth-Kovács
                                                                                               Director Executiv OBR

Datele organizaţiei:

Nume entitate nonprofit: Societatea pentru Tineret OUTWARD BOUND ROMANIA
Cod de identificare fiscală al entităţii nonprofit: RO 5641324
Cont bancar (IBAN): RO49 RNCB 0193 0159 6823 0001

Ce trebuie să faceţi?

Pasul 1.
A. dacă aveţi numai venituri din salarii
Completaţi declaraţia 230 cu datele personale la punctul I și semnați în partea de jos a paginii la ”semnătura contribuabil”. Punctul II este completat cu datele organizației noastre.

B. dacă aveţi venituri din alte surse (convenţii civile, cedarea folosinţei bunurilot etc.). Completaţi declaraţia 200, punctul  I. cu datele personale și punctul II. cu datele privind veniturile realizate și semnați în partea de jos a paginii la ”semnătura contribuabil” Punctul III/2. este completat cu datele organizației noastre.

Pasul 2. 
Trimiteţi declaraţia completată la Administraţia Financiară locală până la 25 mai 2016 prin poştă sau depuneţi-o personal la organul fiscal în a cărui rază teritorială îl aveți domiciliul.
Suma virată din impozit destinată organizaţiei noastre nu trebuie menţionată, ea fiind calculată automat de către autorităţile financiare.

Outward Bound Romania oferă posibilitatea să depună declarațiile Dvs. pentru a vă scuti de birocrație. Vă rugăm să transmiteți declarațile completate și semnate la sediul nostru situat în str. Gh. Doja nr. 9/89, Târgu Mureș.